Användarhandbok för iPhone och iPad

Ibland kan man behöva lite extra info om något på sin iPhone eller iPad. Apple har ställt samman något som man kallar Användarhandbok för iPhone. Här kan du hitta en hel del matnyttigt. Notera bara att det är ett plus högst upp på sidan, efter innehållsförteckning. Klicka på länken ellr pluset för att se allt som du hittar. Annars ser sidan förrädiskt kort ut för att vara en användarhandbok…

Du hittar motsvarande Användarbok för iPad.

Det här är resurser som kan vara bra att sätta ett bokmärke på. Sidor att undersöka lite noggrannare nån gång när du känner att du har tid och lust. Det finns alltid nya saker att upptäcka, om man bara har lite upptäckarlust. Det här kan vara en källa till fördjupning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *